Aktina ASBL

Over

Aktina werkt voor een gezonder, eerlijker en milieuvriendelijker voedselsysteem.

Ons onderzoek is erop gericht de factoren die het eetgedrag beïnvloeden beter te begrijpen en van daaruit ontwikkelen we sociale marketinginstrumenten en -strategieën om duurzaam gezond gedrag en zelfbeheer van eetgewoonten gedurende de hele levenscyclus te vergemakkelijken.

Op onze stand vindt u activiteiten en hulpmiddelen voor gezondheidsprofessionals en bezoekers van Eat in Peace!

U zult ontdekken :
De gloednieuwe applicatie “Batra”, ondersteund door de AVIQ, die u toelaat om snel uit een consequent aanbod van producten, de producten te vinden die voor u van belang zijn volgens uw behoeften en waarden. Batra zal je helpen labels te ontcijferen met informatie over de producent! Het is 100% gratis, anoniem, betrouwbaar en autonoom omdat het geen “cijfer” of analyse van producten geeft.

De gedragspiramide, een communicatie-instrument dat de positieve evolutie verhoogt van uw patiënten die op zoek zijn naar evenwicht met hun gewicht of hun gezondheid, met adviezen die worden geformuleerd in functie van hun manier van functioneren rond het bord. Een strategie die het succes van uw patiënten vergroot.

Onze campagnes bestrijken de hele levenscyclus:
– “Mangeurs Heureux”, een campagne voor de vroegtijdige preventie van zwaarlijvigheid bij kinderen, is gericht op toekomstige en jonge ouders en professionals op perinataal gebied;
– “C’est trop bon” (Het is te goed) wil het voedselaanbod in de steden verbeteren en richt zich tot tieners en restauranthouders. Het maakt het mogelijk banden te smeden van de boerderij tot het bord!

Wij verheugen ons erop u op onze stand te zien en u een kleine attentie aan te bieden !

Product

News

Jobs

Contact