Arcania by Sofinor

Over

ARCANIA is het merk dat zich toelegt op de gezondheid van het bedrijf SOFINOR.
Compromisloos op het gebied van hygiëne, ergonomie en veiligheid, ARCANIA is een belangrijke speler in de wereld van bedpanspoelers.

ARCANIA heeft 2 automatische versies van de CLINOX 3A bedpanspoeler ontworpen, dankzij de cyclusselectie en de 100% automatische sluiting heeft het personeel geen handmatig contact meer met het apparaat. Deze aanpak vermindert handgedragen infecties aanzienlijk.
De mand draait automatisch als de deur wordt gesloten, het keukengerei wordt geleegd en de wastafelwasmachine start automatisch.

Het is mogelijk om alles wat een afvoer of een traditioneel toilet kan verdragen, in de wasbak te gieten. Daarnaast zijn de bedpanspoelers uitgerust met 3D-bewegingsherkenning voor de spoelfunctie.

ARCANIA advies en diensten beperken zich niet tot de installatie van een bedpanspoeler in een ruimte.
De teams van ARCANIA kunnen u adviseren over de volledige indeling van het pand om de beschikbare oppervlakken te optimaliseren en tegelijkertijd de beste garanties voor ergonomie, hygiëne en veiligheid te bieden aan de verschillende gebruikers.

Onze AUTO en TOTAL bedpanspoelers zijn medische apparaten van klasse IIa die voldoen aan de eisen van de ISO13485-norm en zijn gecertificeerd voor CE-markering volgens de Europese richtlijn 93/42.

Het volledige ARCANIA-team blijft tot uw beschikking.

Product

Producten

News

Jobs

Contact