archipelago architects
archipelago architects

archipelago architects

A propos

archipelago, gevestigd te Brussel en Leuven, creëert contextuele en duurzame architectuur om beter te leven, (ver-)zorgen, werken en leren. We werken volgens een holistische visie op complexe en uitdagende projecten, waaronder grootschalige ziekenhuizen. Uw zorgprojecten worden tot leven gebracht met een unieke en methodische aanpak, ondersteund door onderzoek en innovatie, en de collectieve expertise van een geïnspireerd team.
Ons team van 140 architecten, ingenieurs en stedenbouwkundigen creëert rustige en aangename omgevingen die stress verminderen, zachte mobiliteit aanmoedigen en het genezingsproces bevorderen. Wij combineren innovatie met ervaring om een gastvrije, functionele en aanpasbare zorginfrastructuur te creëren.
Circulaire economie staat centraal in onze architecturale visie. Duurzaamheid houdt veel meer in dan het optimaliseren van energieverbruik. Het vereist dat we meer doen met minder, anticiperen op veranderend gebruik van onze gebouwen, en zorgen voor het welzijn van de gebruikers met aandacht voor comfort en ontwerpkwaliteit. Wij staan voor een geïntegreerde benadering van duurzaamheid en welzijn, op het kruispunt van techniek en architectuur.

Produits

Actualités

Offres d'emploi

Information de contact

Nous contacter