Dcare

Dcare

Over

Dcare is een innovatieve digitale hulpoplossing voor de beveiliging van ouderen thuis of in zorginstellingen, inclusief een betrouwbare valdetectie. Het stelt mensen in staat langer thuis te blijven en vergemakkelijkt het werk van zorgpersoneel in gespecialiseerde instellingen.

Op basis van een slimme armband die thuis via de smartphone verbonden is met een netwerk van naaste verzorgers, kan de patiënt of bewoner in institutionele omgeving met gekwalificeerd personeel worden verbonden. Deze laatste wordt bij een incident automatisch gewaarschuwd via de Dcare-applicatie of via een integratie met het bestaande verpleegoproepsysteem.

Deze onmiddellijke meldingen in geval van (zware en zachte) valpartijen, wegdwalen of andere incidenten maken een minimale reactietijd mogelijk voor een snelle verzorging van de kwetsbare persoon dankzij nauwkeurige en betrouwbare detecties. Vermindering van deze reactietijd voorkomt niet alleen de meest ernstige gevolgen van te veel tijd op de grond doorbrengen of meerdere uren dwalen, maar geeft ook rust aan het personeel dat dan meer kwalitatieve tijd kan besteden aan degenen die dat het meest nodig hebben.

Een dergelijk uitgebreid en intuïtief systeem in een compacte, niet-stigmatiserende armband biedt dus veiligheid voor elke drager en geeft tegelijkertijd gemoedsrust aan een hele reeks actoren in het dagelijkse leven van mensen die risico lopen, of dat nu in een institutionele omgeving is of thuis.

In gespecialiseerde instellingen is het Dcare-systeem een open, betrouwbaar, flexibel en snel geïnstalleerd systeem dat geen werkzaamheden vereist en de normale activiteit van de structuur niet verstoort. Zijn uniek bewakingsnetwerk is kneedbaar en op maat gemaakt voor elke instelling, waardoor het apparatuur kan aanbieden die voortdurend wordt aangepast aan de behoeften van elk individu en gemakkelijk kan worden overgedragen van de ene persoon of afdeling naar de andere.

Dit alles tegen een prijs die tot 10 keer lager ligt dan die van andere minder flexibele systemen, waardoor Dcare de meest complete en toch een van de goedkoopste oplossingen op de markt is.

Product

Jobs

Contact