GF Piping Systems

Over

GF Piping Systems is wereldleider op het vlak van oplossingen die een veilig en duurzaam transport van vloeistoffen mogelijk maakt. Ons gamma bestaat onder meer uit leidingsystemen en afsluiters die een optimale drinkwaterhygiëne garanderen in grote gebouwen zoals hotels, rusthuizen, ziekenhuizen, sporthallen en appartementencomplexen. GF experten staan u bij met advies in elke fase van uw project, van de ontwerpfase tot de uiteindelijke installatie en het onderhoud achteraf.

Product

Producten

Jobs

Technical Support Engineer

GF Piping Systems is momenteel op zoek naar een communicatieve, oplossings- en klantgerichte collega om het Technical Sales Support team te versterken:
• Je vormt als technisch expert het aanspreekpunt voor klanten. Je staat hen telefonisch en per mail te woord bij vragen over hun toepassingen en de prijzen van de volledige productenportefeuille.
• Je hebt sterke interesse in toepassingen gelinkt aan bijvoorbeeld gezond en veilig drinkwater, gebouwentechnieken, HVAC en industriële koeling.
• Je weet vlot en pragmatisch in te spelen op alle technische en commerciële vragen van de klanten. Je werkt een efficiënte oplossing uit met aandacht voor zowel de klant als organisatie.
• Je staat, in nauwe samenwerking met het externe salesteam, in voor de volledige afhandeling en opvolging van offertes met inbegrip van de engineeringfase en opvolging bij grotere projecten.
• Je rapporteert aan de Customer Care Manager.

Meer info

Sales Engineer Cooling/HVAC

GF Piping Systems is op zoek naar een Technisch-commercieel en projectmatig expert voor de brede markt van koelindustrie:
• Je bent mee verantwoordelijk voor het uitbouwen en onderhouden van een uiteenlopende klantenportefeuille: zowel eindklanten, grote installateurs, ingenieurs-, architecten- en studiebureaus als distributiekanalen in Vlaanderen.
• Je opent deuren bij nieuwe en bestaande klanten in de brede markt van koelindustrie (industriële koeling, grote HVAC-projecten, voedings- en drankenindustrie, brouwerijwereld, enz.).
• Je vormt het aanspreekpunt van a tot z tijdens de totale duur van het project. Dit op het gebied van dimensionering van het leidingsysteem, het ontwerp en installatie evenals de begeleiding en opvolging.

Meer info

Business Development Manager Building Technology

Voor de uitbouw van het marktsegment hygiënisch watertransport (legionellabestrijding) en HVAC, is GF Piping Systems op zoek naar een Business Development Manager:
• Je bent mee verantwoordelijk voor de verdere uitbouw van de afdeling building technology en HVAC.
• Jouw klantengebied omvat ziekenhuizen, hotels, rusthuizen, sportcentra, publieke gebouwen, enz. Dit via een klantenportefeuille van eindklanten, grote installateurs, ingenieurs-, architecten- en studiebureaus.
• Daarnaast werk je mee aan de verdere uitbouw van de HVAC-markt door in te zetten op duurzame koelleidingsystemen.
• Je vormt het aanspreekpunt van a tot z tijdens de totale duur van het project op het gebied van dimensionering van het leidingsysteem, het ontwerp en installatie evenals de begeleiding en opvolging.

Meer info

Contact