NORMBAU GmbH

Over

NORMBAU ontwikkelde zich, sinds de oprichting in 1954, van familiebedrijf tot een wereldwijd producent en leverancier van kwalitatief hoogwaardig bouwbeslag, elektronische toegangscontrole en interieurs.

Voor NORMBAU staat de mens met zijn behoeften centraal in de productontwikkeling. Met innovatieve materialen en moderne componenten worden productseries van hoge kwaliteit ontwikkeld. NORMBAU is toonaangevend leverancier van systeemoplossingen voor barrièrevrije sanitaire voorzieningen voor ziekenhuizen en verpleeghuizen en behoort sinds december 2013 tot de Allegion Group.

‘PASSION FOR CARE’ weerspiegelt uitstekend de passie die alle bedrijfsactiviteiten van NORMBAU bepaalt. Met passie wordt gewerkt om de kwaliteit van leven te verbeteren. Door geïntegreerde oplossingen te ontwerpen en produceren voor een barrièrevrije omgeving. Met grote passie op zoek naar nieuwe oplossingen en verbetering van het bestaande. Met uitgebreide ondersteuning van klanten door grote betrokkenheid en heldere adviezen. Met producten die helpen om onafhankelijkheid te bewaren en om veiligheid te bieden en zo zelfvertrouwen geven. Met het streven naar hoogste kwaliteit en een perfect product als essentiële voorwaarden.

Product

Jobs

Contact