Rosa

Rosa

A propos

Hebt u het gevoel dat ú de technologie moet ondersteunen, in plaats van omgekeerd? Rosa staat voor u klaar.
Rosa is een non-profit bedrijf dat in 2020 werd opgericht om de manier waarop gezondheidszorg wordt ervaren door zorgverleners en patiënten te veranderen. Als eerste stap in de richting van het versterken van de relaties in de gezondheidszorg, bieden we een voor-altijd-gratis online kalender aan voor zorgverleners in België.

Actualités

Offres d'emploi

Customer Success Manager (NL)

Ben jij Nederlandstalig en ga je graag om met mensen? En ben je op zoek naar een job die impact heeft op onze maatschappij?

Rosa VZW is op zoek naar een Customer Success Manager. Deze persoon zal in contact staan met onze Vlaamse gebruikers, hen onboarden, hen ondersteunen en in het algemeen zorgen voor een succesvol gebruik van Rosa agenda.

Als Customer Success Manager krijg je de kans om Rosa vorm te geven en om het leven van onze gebruikers te vergemakkelijken. Jouw dagelijkse input aan zorgverleners zal hen helpen de controle over hun werk terug te nemen en stress te verminderen, om zo beter voor hun patiënten te kunnen zorgen. Je hebt een directe impact op patiënten en verbetert de gezondheid van (hopelijk) miljoenen.

Mis deze kans niet en sluit je aan bij een geweldig team, om zo uitdagend

Voir les offres d'emploi »

Information de contact

Nous contacter