Vibes 432

Vibes 432

Over

VIBES 432® is bovenal een team dat alle problemen en problemen die u kunt tegenkomen tussen menselijk management, teammanagement en de luisterrelatie tussen uw bewoners, patiënten, enz. volledig heeft begrepen.

Ons doel en onze bevraging voor elke afspraak is: “Hoe kunnen we u helpen? altijd rekening houdend met het idee van evenwicht tussen kwaliteit en financiën.

Ons team is vastbesloten om in een reële behoefte te voorzien. Ons doel is om zoveel mogelijk mensen in staat te stellen de stap naar welzijn te maken. Het doorlopen van alle sferen die de mens kenmerken.
We zijn ervan overtuigd dat het binnen ieders bereik ligt. Veel meer dan een verlangen, het is een roeping, Vibes 432® bestaat alleen om te helpen en te ondersteunen, zelfs de meest kwetsbaren!

Iemand die zich overwogen voelt, die zich goed voelt, zal noodzakelijkerwijs ontvankelijker zijn. Of het nu voor, tijdens of na de zorg is, tijdens overgangsperiodes, moeilijkheden.
Door onze jarenlange ervaring in therapeutische ondersteuning en in het bedrijfsleven willen we oplossingen aanbieden die voor iedereen toegankelijk zijn.

We hebben een platform van video’s, podcasts / live workshops en contentcreatie gecreëerd om al het personeel van de zorgstructuren te ondersteunen, te helpen en te begeleiden: directeuren, zorgverleners, animatoren, koks, oppervlaktetechnici, arbeiders,… jij zorgt voor.

Deze inhoud is samengesteld en uitgedacht met directeuren van Ehpads en zorgstructuren. We streven naar een echt werkend partnerschap om de kern van uw moeilijkheden te zijn om samen met u de beste oplossingen te vinden, maar vooral om er concreet op te reageren en met een resultaat op de samen uitgevoerde acties.

De Mindplace is ook bestemd voor wachtkamers en de verschillende afdelingen waar patiënten meerdere uren zorg krijgen en is naast ondersteunende zorg geïntegreerd.

Voor een zeer lage financiële kost heb je toegang tot verschillende gekwalificeerde specialisten: Klassieke yoga en stoelyoga (verlossing van fysieke en emotionele pijn) – Voeding – Aroma- en reukondersteuning (ideaal in situaties van rouw, stress, overgangen, vermoeidheid, enz.) – Zachte bewegingen (naar autonomie en een persoonlijke benadering gaan) – Zelfmassages – Zelfhulp – Animaties – Beeldende therapie – Menselijkheid – Validatie – Lachyoga – Ontspanning – Coaching op betekenis en percepties – Management van teams…
En dit is nog maar het begin, elke maand komen er dankzij uw suggesties nieuwe specialisten bij.

Vibes 432® is de mogelijkheid voor iedereen om voor zichzelf te zorgen om beter samen te leven.
Werken met Vibes 432® betekent niet alleen hulpmiddelen voor hulp en ondersteuning, maar ook een team aan uw zijde…

Ik kijk er naar uit om je te ontmoeten en samen te bespreken.

Product

Contact