PowerMOVE passieve tillift met touch&move rijondersteuning

PowerMOVE passieve tillift met touch&move rijondersteuning

De PowerMove tillift met touch&move rijondersteuning maakt het werken met de tillift lichter en fysiek minder belastend voor de zorgverlener. Een minimale kracht tegen de duwbeugel is genoeg om het extra wiel onder de tillilft te activeren.

Partager:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Fysieke overbelasting is een complex probleem. Het veroorzaakt lichamelijke klachten, welke bijdragen aan minder werkplezier en op den duur verzuim. De toenemende zorgvraag, zorgzwaarte en complexiteit van de zorg maken dit nog uitdagender. En dat kan anders!
Bij het tillen en verplaatsen van cliënten ligt fysieke overbelasting op de loer. Zelfs wanneer hierbij een tillift wordt gebruikt. Het nemen van scherpe bochten, manoeuvreren in kleine ruimten en vooral het in gang zetten van de lift kan erg belastend zijn. Vooral voor de nek, schouders en rug van de zorgverlener.
De touch&move tilliften zijn daarom voorzien van een innovatieve en intuïtieve rijondersteuning. Het extra motorwiel onder de tillift versterkt de geleverde kracht. Je hoeft daardoor slechts een minimale input te leveren. Dit maakt het werken met een tillift een stuk lichter en draagt bij aan het terugdringen van de fysieke belasting en het beschikbaar houden van de zorg!

Information de contact

Nous contacter