EasyGo Packages

Kies de formule die het beste bij uw doelstellingen aansluit

Boost uw zichtbaarheid en ROI

EasyGo is een dienstenpakket gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs maar u kunt kiezen uit vier pakketten, het pakket dat het beste aansluit bij uw doelstelligen.

easygo-logo

Online zichtbaarheid

Blijf het hele jaar zichtbaar op de online catalogus van de site: toon uw producten, presenteer uw innovaties, deel uw nieuws…

Boost uw leads

Met de Touch & Collect-technologie verzamelt u eenvoudig bezoekersgegevens en kwalificeert u snel nieuwe leads.

Zichtbaarheid ter plaatse

Versterk u met uw logo op de drukbezochte plaatsen van de beurs en op het registratiesysteem, een must voor bezoekers.

Touch & Collect Technologie

Smart Badge en badge reader

Iedere bezoeker ontvangt een Smart Badge waarmee zij informatie kunnen ontvangen over uw bedrijf door uw stand reader te scannen. De exposant vult voorafgaand aan de beurs op My Easyfairs hun bedrijfs- en productinformatie in. Hoe uitgebreider het profiel ingevuld wordt, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties.

Na de beurs, ontvangt u alle data van bezoekers die uw badgelezer hebben gescand per e-mail!*

*behalve Govisibility

App Visit Connect

Als aanvulling op de badgereader kunt u met de Visit Connect applicatie de Smart Badge scannen van een bezoeker met een voor uw bedrijf interessant profiel. U zet de actie in gang en kwalificeert de bezoekers op basis van eerder gemaakte notities en vragen.