EasyGo Packages

Kies de formule die het beste bij uw doelstellingen aansluit

Boost uw zichtbaarheid en ROI

EasyGo is een dienstenpakket gebaseerd op de meest recente ontwikkelingen binnen de digitale marketingtechnologie. Het maakt deel uit van het standaardaanbod van Easyfairs maar u kiest uit vier pakketten datgene dat het best bij uw doelstellingen past.
easygo-logo

Online zichtbaarheid

Val het hele jaar door op : publiceer uw online bedrijfsprofiel, stel uw innovaties voor, deel uw nieuws..

Boost uw leads

Dankzij de Touch & Collect technologie, verzamelt u snel de data van de bezoekers en kwalificeert u snel uw nieuwe leads.

Onsite zichtbaarheid

Val op zowel online als ter plaatse het resigtratiesysteem : uw logo wordt weergegeven op displays op drukke plaatsen en op de registratiesysteem

Touch & Collect Technologie

Smart Badge en badge reader

Iedere bezoeker ontvangt een Smart Badge waarmee zij informatie kunnen ontvangen over uw bedrijf door uw stand reader te scannen. De exposant vult voorafgaand aan de beurs op My Easyfairs hun bedrijfs- en productinformatie in. Hoe uitgebreider het profiel ingevuld wordt, hoe meer interessante informatie er gedeeld wordt met potentiële nieuwe relaties. Na de beurs, ontvangt u alle data van bezoekers die uw badgelezer hebben gescand per e-mail!* *behalve Govisibility

App Visit Connect

Als aanvulling op de badgereader kunt u met de Visit Connect applicatie de Smart Badge scannen van een bezoeker met een voor uw bedrijf interessant profiel. U zet de actie in gang en kwalificeert de bezoekers op basis van eerder gemaakte notities en vragen.