Praktische info

Uurrooster, FAQ

Soins & Santé komt terug woensdag 12 en donderdag 13 februari 2025

 Woensdag 12 en donderdag 13 februari 2025

Van 9u tot 17u

Gratis registratie
voor zorgsprofessionals

Namur Expo
Av. Sergent Vrithoff, 2
5000 Namen

Zich verplaatsen naar Namur Expo

Namur expo ligt in het hart van de Waalse hoofdstad en is gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer of te voet. Gezien het succes van de vorige edities en het beperkte aantal parkeerplaatsen, raden we u aan om met het openbaar vervoer te komen. Als u echter liever met de auto komt, vindt u hier onze alternatieven om de beurs vlot te bereiken!

Met het openbaar vervoer

MET DE TREIN Het NMBS-station van Namen ligt op 10 minuutjes wandelen van Namur Expo. Vanaf het station kunt u ook buslijnen 27 en 51 nemen.

MET DE BUS Behalve buslijnen 27 en 51 komen er tal van bussen langs de Place Wiertz, vlak bij Namur Expo: n°3n°5n°6n°6bn°10 en n°28

Met de auto

Via E411 (Brussel – Luxemburg), afrit 13 (Champion) richting centre-ville / gare
via E42 (Bergen – Luik), afrit 12 richting centre-ville / gare (stadscentrum / station)

FAQ

Als u in het bezit bent van een registratiecode, dan kan u zich via de website registreren voor een gratis bezoek aan Soins & Santé.

De registratiecodes worden door onze exposanten verdeeld. Neem gerust contact op met uw leverancier(s) om een code te verkrijgen.

Nee, u dient zich nog online te registreren met de registratiecode die u op de kaart vindt. Na deze registratie, ontvangt u een e-ticket in uw mailbox dat u afgeprint dient mee te brengen. Geen printer ? De hostesse kan uw barcode  op uw Smartphone inscannen.

Ja, uw toegangsticket blijf geldig op donderdag. Neem uw badge mee en ga direct naar de scanning.

Alleen op op donderdag 9 februari en voor studenten die in hun laatste schooljaar zitten. Het is verplicht onder toezicht te zijn van een leerkracht.

Het is verplicht om de organisatie vooraf te informeren.

Ja. De prijs is €2/kledingstuk

Ja. Er is over de volledige beursoppervlakte gratis WiFi. Maak verbinding met het netwerk ‘Namur Expo’.

Ja. U kan tijdens uw beursbezoek genieten van een lekkere lunch of een snel tussendoortje in een van onze cateringpunten.
Update covid-19 : U kan nog steeds eten en drinken kopen in onze hallen en op onze events. Onze cateraars zullen alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die hun vanuit de overheid worden opgelegd.

Ja. De beurs bevindt zich op het gelijkvloers en er zijn aangepaste toiletten aanwezig. U kan ook een rolstoel reserveren. Hiervoor maakt u best een reservatie via dit gsm-nummer: +32 (0)81 36 00 42.

Nee. Huisdieren zijn  niet toegelaten in de beurshallen.

Bedankt aan onze partners​