Praktische info

Uurrooster, shuttles, FAQ

! Nieuwe data : 30/09 en 01/10 2021

Donderdag 30 september: 9u – 17u
Vrijdag 01 oktober: 9u – 17u

Namur Expo
Av. Sergent Vrithoff, 2
5000 Namen

Gratis registratie
voor zorgsprofessionals

Corona maatregelen

Meer dan ooit is uw veiligheid is onze prioriteit. We hebben alles in het werk gesteld om de properste en veiligste plek te creëren om mekaar te ontmoeten en zaken te doen.

Zich verplaatsen naar Namur Expo

Namur Expo is centraal gelegen in de Waalse hoofdstad Namen en gemakkelijk bereikbaar met de auto, het openbaar vervoer en te voet. Gezien het succes van de vorige edities en het beperkte aantal parkeerplaatsen raden we u aan om met het openbaar vervoer te komen. Wenst u toch met de auto te komen, dan vindt u hieronder onze alternatieven om vlot de beurs te bereiken.

Met de auto

Via E411 (Brussel – Luxemburg), afrit 13 (Champion) richting centre-ville / gare
via E42 (Bergen – Luik), afrit 12 richting centre-ville / gare (stadscentrum / station)

Met het openbaar vervoer

MET DE TREIN Het NMBS-station van Namen ligt op 10 minuutjes wandelen van Namur Expo. Vanaf het station kunt u ook buslijnen 27 en 51 nemen.

MET DE BUS Behalve buslijnen 27 en 51 komen er tal van bussen langs de Place Wiertz, vlak bij Namur Expo: n°3n°5n°6n°6bn°10 en n°28

Alternatieven om te parkeren

Shuttledienst

Parkeer uw auto op onze alternatieve parking en geniet van een warm drankje terwijl u wacht op de pendelbus die u tot aan de vakbeurs brengt.

Shuttle vanaf Belgrade (5001)

WAAR: Parking van de winkel TRAFIC Av. Jean Pochet, 1 5001 • Belgrade UURROOSTER: Alle 30 minuten, van 9u30 tem 19u

Park & Ride (P+R)

Vanaf de P+R kunt u tegen een voordeeltarief een pendelbus van de TEC nemen tot in het centrum van Namen en Namur Expo.

Parking P+R Saint-Nicolas

Waar : Av. Albert 1er • 5000 Namur UURROOSTER: alle 15-20 min

FAQ

Als u in het bezit bent van een registratiecode, dan kan u zich via de website registreren voor een gratis bezoek aan Soins & Santé.

De registratiecodes worden door onze exposanten verdeeld. Neem gerust contact op met uw leverancier(s) om een code te verkrijgen.

Nee, u dient zich nog online te registreren met de registratiecode die u op de kaart vindt. Na deze registratie, ontvangt u een e-ticket in uw mailbox dat u afgeprint dient mee te brengen. Geen printer ? De hostesse kan uw barcode  op uw Smartphone inscannen.

Ja, uw toegangsticket blijf geldig op vrijdag. Neem uw badge mee en ga direct naar de scanning.

Alleen op vrijdag 01 oktober en voor studenten die in hun laatste schooljaar zitten. Het is verplicht onder toezicht te zijn van een leraar.

Het is verplicht om de organisatie vooraf te informeren.

Ja. Er is een vestiaire voorzien aan de ingang. De prijs is €2/kleding.

Ja. Er is over de volledige beursoppervlakte gratis WiFi. Maak verbinding met het netwerk ‘Namur Expo’.

Ja. U kan tijdens uw beursbezoek genieten van een lekkere lunch of een snel tussendoortje in een van onze cateringpunten.
Update covid-19 : U kan nog steeds eten en drinken kopen in onze hallen en op onze events. Onze cateraars zullen alle veiligheidsrichtlijnen respecteren die hun vanuit de overheid worden opgelegd.

Ja. De beurs bevindt zich op het gelijkvloers en er zijn aangepaste toiletten aanwezig. U kan ook een rolstoel reserveren. Hiervoor maakt u best een reservatie via dit gsm-nummer: +32 (0)81 36 00 .

Nee. Huisdieren zijn  niet toegelaten in de beurshallen.